Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Meer woningen Kloosterweide Babberich

Inloopbijeenkomst op woensdag 5 juni bij Kulturhus De Borg

De verkoop van woningen in Kloosterweide in Babberich is zo voorspoedig verlopen dat ontwikkelaar Zegers Bouw een tweede fase gaat ontwikkelen met vrijstaande woningen, 2-kappers en seniorenwoningen.

Om belangstellenden mee te laten denken wordt er op woensdag 5 juni van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopbijeenkomst gehouden bij Kulturhus De Borg in Babberich.

Nieuwbouwproject Kloosterweide is een kleinschalig en overzichtelijk plan met dertien woningen verdeeld over rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. De wijk wordt naar verwachting nog voor het eind van dit jaar opgeleverd. Op dit moment is er nog slechts één hoekwoning beschikbaar.

“Omdat de belangstelling zo groot is, hebben we besloten om een tweede fase te ontwikkelen”, vertelt ontwikkelaar Kevin Bijsterbosch van Zegers Bouw. “We hebben inmiddels schetsen opgesteld waarbij de architectuur en typeringen in de lijn met de eerste fase liggen. Anders dan in de eerste fase worden er nu ook seniorenwoningen gesitueerd. Het worden woningen met een dorps karakter en uitstraling. We zijn benieuwd naar de wensen van belangstellenden en daarom houden we eerst een inloopbijeenkomst alvorens we de plannen verfijnen en uitwerken.”

Zegers Bouw wil de verkoop van de tweede fase nog dit jaar van start laten gaan.

De Dorpsraad-Babberich wil graag woningen in ons dorp, fase 1 de Kloosterweide wordt eind 2019 opgeleverd. Nu fase 2, een prachtig plan, wij nodigen u graag uit om op 5 juni naar ons Kulturhus de Borg te komen voor deze inloopavond met alle informatie over de bouw Middag-West.

 

Agenda

Vind ons op Facebook