Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Programma " Welkom burgemeester Luciën van Riswijk "

Donderdag 28 maart 2019 –Kulturhus De Borg Babberich

19.45 uur Ontvangst van de burgemeester door de verkeersregelaars.

20.00 uur Muzikale hulde door Harmonie St. Franciscus en Drumfanfare St.Jan met een vendelhulde door de vendeliers van Gilde St.Jan.

20.10 uur Bij binnenkomst zorgt de Grenzkapel voor de muzikale omlijsting en krijgt iedereen koffie aangeboden. Er worden 2 consumptiebonnen voor een drankje per persoon uitgereikt door marketentsters van Gilde St.Jan. Tussendoor worden heerlijke hapjes geserveerd.

20.20 uur Welkom in de grote zaal met een foto- presentatie van Babberich vroeger en nu, samengesteld door Fred van den Heuvel en toegelicht door Willy van Dinther.

20.35 uur Rondleiding voor de burgemeester in Kulturhus De Borg,de Franciscusschool, Kinderopvang Humanitas, de grote zaal en de gymlocatie. Verenigingen en ondernemers presenteren zich en kunnen kennis maken met de nieuwe burgemeester. In de tussentijd speelt de Grenzkapel en zingt het Ritmisch Koor.

21.15 uur Woord van de burgemeester, in de grote zalen vervolgens een gezellig samenzijn.

Met dank aan alle verenigingen, ondernemers, instanties, inwoners en Dorpsraad-Babberich. Het belooft een prachtige avond te gaan worden. Fotograaf Wil Kuijpers maakt van de gehele avond een mooie reportage.

Agenda

Vind ons op Facebook