Dorpsraad

Babberich

BOKBIERPROEVERIJ – 14 OKTOBER – DE BORG.

Babberich Bokbier festival Poster

Na een succesvolle avond waarbij drie lokale brouwerijen uit de regio een smakelijke Bierproeverij presenteerden in samenwerking met onze COOP Babberich, wordt er nu op vrijdag 14 oktober wederom een bierproeverij georganiseerd door onze COOP Babberich in samenwerking met Stichting Uitvoerend Beheer de Borg.

Op deze avond zal het Bokbier centraal staan, maar liefst zes bokbieren zullen worden aan geboden om te proeven. Bieren van brouwerijen met de naam zoals “de eeuwige jeugd “- Lefebre, Jopen, Muifelbrouwerij, RockCity en Lindeboom zullen centraal staan. Willie van den Berg heeft geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende smaken op tafel te krijgen.

Bokbier is een van de oudste seizoensbieren in Nederland, oorspronkelijk ondergistend maar de laatste jaren meer en meer bovengistend gemaakt van gerst of van tarwe.

Bent u ook nieuwsgierig naar de achtergrond en verschillende smaken van bokbier, dan is deze avond zeer geschikt om aan te schuiven. Biersommelier Rick Witjes van Brouwerij De Brouwerick gaat op deze speciale avond uitleg en achtergrond ten gehore brengen.

De kosten voor deze avond zijn 10 euro in de voorverkoop bij onze COOP Babberich en DE BORG. Aan de deur zijn de kosten 12.50 euro. Daarvoor krijgt u dan 6 glazen bokbier aangeboden en een masterclass van Rick Witjes.

Op veler verzoek zal er na 22.00 uur gelegenheid zijn om nog even na te praten/drinken in de foyer van DE BORG , waarbij ook nog enkele borrelhapjes worden aangeboden.

Deze avond op vrijdag 14 oktober begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur in ons Kulturhus de Borg, inloop vanaf 19.30 uur.

Van harte welkom, u komt toch ook (weer) ? graag tot dan !!

Agenda

Vind ons op Facebook