Dorpsraad

Babberich

KONINGSDAG 2022 IN BABBERICH.

Op woensdag 27 april 2022 viert de koning zijn 55ste verjaardag en daarbij al weer zijn 9de Koningsdag. Nu alle corona-maatregelen in de prullenmand liggen, ziet ook Koningsdag er dit jaar weer feestelijker uit.

Huis aan huis hebben we een kleurplaat bezorgd voor onze kinderen en wij rekenen er op dat heel veel kinderen deze zijn of gaan inkleuren en deze in de brievenbus van het Kulturhus de Borg naast de hoofdingang deponeren, er zijn mooie prijzen mee te verdienen.

Koningsdag 2022 Babberich begint eigenlijk al op dinsdag 26 april want dan kunnen de fietsen versierd gaan worden in de Borg van 18.15 tot 19.30 uur, versierde fietsen tijdens de rondgang geeft toch een extra Oranje gevoel.

Op Koningsdag starten om 11.00 uur vanaf de Borg de Harmonie Sint-Franciscus en de Drumfanfare Sint-Jan samen met hopelijk heel veel kinderen met ouders of begeleiders aan een rondgang door ons dorp, onze verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid.

Na de rondgang en aankomst bij de Borg zal het Wilhelmus gespeeld worden en zal voor zowel kinderen als ouderen een mooi programma in en voor de Borg plaatsvinden, het programma duurt tot 15.00 uur.

Er is muziek met een DJ, een kleedjesmarkt, een springkussen, veel (oud) Hollandse spellen en het populaire koersballen, natuurlijk een suikerspin, hapjes, drankjes, kortom Babberich haalt alles uit de kast om er een gezellige dag van te maken.

Vind je het leuk om je eigen favoriete spel mee te brengen , geen probleem, wij zorgen ervoor dat je het tegen je vriendje, vriendinnetje, mama, papa, mama, opa of oma op kunt nemen

Wij hopen natuurlijk op mooi weer, maar bij slecht weer wijken we uit naar binnen en hopen natuurlijk op grote opkomst, dit laatste verhoogt de oranje feestvreugde.

Stichting Jeugd- en Jongerenwerk wenst u samen met ons een prachtige Koningsdag 2022 in Babberich toe.

 

Agenda

Vind ons op Facebook