Dorpsraad

Babberich

Vrijwilligers gevraagd

KLOMPENPAD BABBERICH vraagt VRIJWILLIGERS

Klompenpad-Babberich met daarin onder meer actief onze bestuurdersleden Pierre Jans, Tonnie Burgers en Henk Dukkerhof is in samenwerking met de Stichting Landschapsbeheer Gelderland pakweg 1,5 jaar bezig om een prachtig wandelpad te realiseren in de natuur in- en rond Babberich, zij hebben voortvarend gewerkt en nu moet het wandelpad alleen nog afgewerkt en gebruiksklaar worden gemaakt.

Er zijn twee dorpswerkdagen gepland en wel op zaterdag 26 september en op zaterdag 3 oktober, voor deze beide dagen heeft het Klompenpad-Babberich vrijwilligers nodig die een handje komen helpen bij onder meer paaltjes plaatsen, schildjes schroeven enzovoorts.

Wij vragen u a.u.b. om ons te komen helpen, u kunt zich aanmelden via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De opening is naar verwacht medio oktober, met deze realisatie heeft ons dorp er weer een geweldige aanwinst bij.

Ook na het aanleggen van de route zijn er ook vrijwilligers nodig voor het beheer/controle voor het pad. U kunt zich daarvoor ook alvast aanmelden.

Doe mee en help ons een handje, dank u wel.

 

ZWERFVAL-OPRUIMEN BABBERICH vraagt VRIJWILLIGERS

Zoals al eerder in onze nieuwsbrief vermeld, gaan we in ons dorp starten met een groep vrijwilligers die periodiek zwerfafval gaan opruimen in hun wijk of buurt, nu hebben zich al een aantal dorpsgenoten als vrijwilliger aangemeld, maar we zijn op zoek naar nog meer vrijwilligers die ons helpen het zwerfvuil op te ruimen.

Alle gereedschappen worden u ter beschikking gesteld, u kunt zelf bepalen wanneer u dit vrijwilligerswerk doet, in het kader “Babberich-Schoon” levert u een geweldige bijdrage.

Geeft u zich op via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij nodigen u vervolgens met alle vrijwilligers uit, geven u uitleg en kunnen starten, doe mee aan deze schone actie en help ons a.u.b. , dank u wel.

Agenda

Vind ons op Facebook