Dorpsraad

Babberich

Kulturhus de Borg

Logo de Borg

De besturen van het SUB, SKB en de RvT van de Borg willen u gaarne het volgende vertellen, we hebben de afgelopen maanden in de diverse commissies veel zaken op de rails gezet, immers door het coronavirus zijn een groot aantal activiteiten al dan niet tijdelijk komen te vervallen, maar we moeten wel zorgen dat de Borg financieel overeind blijft, ter geruststelling er wordt hier op vele fronten hard en effectief aan gewerkt. Door de kleine versoepelingen kunnen onder meer de Harmonie St.Franciscus en de Drumfanfare St.Jan weer op de voor hen gebruikelijke dagen repeteren. Ook vergaderingen tot maximaal 30 personen zijn weer toegestaan, alles met inachtneming van de strenge maatregelen van de RIVM, de Borg is voorzien van plakstickers hoe bezoekers moeten lopen of zitten, er is een hygiëne zuil geplaatst bij de ingang en overal staan alcoholreinigers, de bar is voorzien van een plastic wand, dus aan alle voorwaarden is voldaan. Als er vanaf 1 juli weer versoepelingen zijn, dan horen alle verenigingen en betrokkenen dat direct per mail van ons, kijkt u vooral goed op de website van de Borg www.kulturhusbabberich.nl

Kulturhus de Borg wil de huiskamer van Babberich worden: van harte welkom, gastvrij, gezellig, veel (nieuwe) activiteiten, daarom hebben we veel vrijwilligers nodig die ons willen helpen en we hebben ideeën van u nodig, geeft u het ons aan, we hebben ruimte genoeg op bepaalde delen van de dag en avond , laten we in beweging komen, help ons op velerlei gebied, wij willen een volle Borg voor iedereen en waarin men zich thuis voelt, doe mee en meld u per mail aan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , doe mee, dank u wel !!

Het traditionele Haringhappen in de Borg gaat dit jaar plaatsvinden en wel op zondagmiddag 5 juli 2020 van 11 uur tot 13 uur, dit tijdstip is gekozen omdat voor een aantal mensen de avond een probleem is, de commissie activiteiten gaat aan de gang om alles volgens de RIVM regelgeving organisatorisch goed te laten verlopen.

Agenda

Vind ons op Facebook