Dorpsraad

Babberich

S.V. BABBERICH , 30 MAART 1930 – 30 MAART 2020

ProostDE S.V. 90 JAAR, ÉÉN VAN DE PARELS VAN BABBERICH

Geacht bestuur, commissies, vrijwilligers, leden , supporters van onze S.V.,

Helaas kunnen de festiviteiten , zoals de receptie en de reünie , door de rond waaiende coronavirus géén doorgang vinden, heel jammer voor een 90 jarige die voor ons dorp én de wijde omgeving geschiedenis heeft geschreven.

Onze rood-witte voetbalvereniging heeft zich altijd gemanifesteerd zoals we dat in Babberich graag willen : de wil om een winnaar te zijn, hondstrouwe vrijwilligers, legendarische voetballers voortbrengend, krachtdadige en honkvaste bestuurders, prachtige wedstrijden zowel op de Goldsberg als op de Buitenboom, kortom onze S.V. is terecht één van onze parels.

De S.V. was jarenlange een vaste deelnemer in de 4e klasse en vervolgens in één ruk naar de hoofdklasse, waar ze 25 jaar ( en dat is uniek te noemen ) in hebben gespeeld én natuurlijk de KNVB beker gewonnen in een bruisende Kuip met een gigantische aanhang uit Babberich. Wij blijven trots op de S.V. ondanks dat het nu even sportief wat minder gaat, maar ik ben ervan overtuigd dat we het gaan redden de komende jaren, ons dorp kan onze S.V. niet missen en dus op naar het 100 jarig bestaan.

Namens de Dorpsraad-Babberich feliciteer ik de S.V.Babberich met jullie 90 jaar bestaan, ik wens de gehele vereniging een goede toekomst met de volle steun van héél de Babberichse bevolking, laat dit 90 jaar bestaan het startsein zijn voor nieuwe energie, voor aanwas van jeugd- en seniorenvoetballers en met veel vrijwilligers die samen met het bestuur onze S.V. weer nieuw elan mogen geven, ik breng graag een toost uit op jullie 90ste verjaardag.

S.V. BABBERICH, VAN HARTE GEFELICITEERD

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad-Babberich

Agenda

Vind ons op Facebook