Dorpsraad

Babberich

Praktijk De Straal

WP 20180715 13 03 15 Pro Custom

 

Op 14 en 15 juli jl. heeft Deborah Kicken (Praktijk De Straal) tezamen met collega Irene Daum (Praktijk Blauwe Lotus) bijscholing in het kader van energetische (zelf) geneeswijzen gegeven. Het betrof activiteiten waarbij mensen die een eigen specifieke healingpraktijk hebben, zich konden laten bijscholen.  Ondanks dat het in de zomervakantie werd gegeven en er sprake was van een klein groepje, waren de ervaringen van de individuele deelnemers zeer positief. Ook was men enthousiast over de locatie zelf die geschikt blijkt om allerlei soorten activiteiten te doen.

 Praktijk De Straal is gevestigd aan de ’s Herenhof 4 te Babberich. Het is een praktijk voor natuurlijke en energetische geneeswijzen. Voor nadere informatie omtrent deze praktijk kunt U een kijkje nemen op de site van www.destraal.nl.  

Elke maand vanaf september vindt in het Kulturhus de Borg in Babberich een healingoefenavond plaats. Op deze avond kan een ieder deelnemen, die een vorm van gechannelde energie als bv Reiki of magnetiseren beoefent. Voor nadere informatie, aanmelding of indien je interesse hebt  om een avond mee te doen en te ervaren hoe er geoefend wordt, kun je met Deborah Kicken (telefoonnummer 0316-253656) contact opnemen.

In september a.s. zal een maandelijkse ontmoeting/ontspanningsmiddag of -avond worden georganiseerd. Dit is bedoeld voor een ieder die behoefte heeft aan een goed gesprek (luisterend oor) en geïnteresseerd is in tips hoe tot ontspanning te komen . Afhankelijk van de belangstelling zal in de loop der tijd een aangepast programma ontstaan.  Ook hiervoor kunt U met Deborah Kicken op bovenstaand telefoonnummer contact opnemen.

Agenda

Vind ons op Facebook